Busquets: 'Vi startede for sløvt ud'

FCBARCELONA.DK - 11.01.19

Sergio Busquets havde ikke tabt modet, da han mødte pressen efter 2-1 nederlaget mod Levante i Copa del Rey. Han forklarede nederlaget med, at holdet ikke gjorde det godt nok i starten af kampen.

'Det er helt åbent efter Coutinhos mål. Holdet fortjente det, specielt på grund af anden halvleg. I første halvleg lagde vi for sløvt ud og det udnyttede de til at presse os og score to mål. Vi kom til chancer, specielt i første halvleg og derefter dalele intensiteten' indledte han.

Han blev spurgt, om der ikke blev sparet for mange spillere i opgøret. 'Vi vil kæmpe som vi gør i alle turneringer. Vi lod vigtige spillere bliver hjemme i Barcelona, for det er en hård måned, med et krævende program. Nogle gange må man slappe af' svarede han.

Coutinho startede inde for første gang i lang tid og det blev Busquets bedt om at kommentere. 'Alle ønsker at spille, men konkurrencen er ret hård. Vi er mange til at dække de tre positioner på midtbanen. Det er altid svært at komme ind på holdet, for når man ikke spiller, mangler man fart og selvtillid. Philippe kommer helt sikkert til at hjælpe os meget denne sæson' sagde han.

Trods nederlaget tror Busquets at Barca kan klare sig videre til kvartfinalen, når der spilles returkamp på torsdag. 'Nøglen mod Levante er altid at dominere kampene. Vi er stærkere på hjemmebane og jeg tror vi kan komme videre' afsluttede han.

.:FORSIDE:.