fbpx
Annonce

Busquets: 'Vi håber at Messi kan være med'

FCBARCELONA.DK - 17.01.21

© Getty Images
// Sergio Busquets // Supercup

Sergio Busquets deltog på pressemødet i går op til aftenens finale i den spanske Supercup. Her lagde han ikke skjul på, at det vil gøre en stor forskel på holdets muligheder, hvis Leo Messi bliver klar til kampen.

'Vi har flere muligheder hvis Messi er med, så vi håber han kan spille. Han skal testes ved træningen og i morgen får vi at se, om han kan være med' indledte Busquets.

'Vi er meget motiverede og glade for, at have muligheden for at vinde vores første titel på sæsonen. Vi vidste det ville blive en svær sæson for os, men holdet bliver hele tiden mere sikker på sig selv' fortsatte han.

'At vinde supercuppen vil være et vigtigt skridt, men jeg er sikker på, at holdet kan udvikle sig yderligere' kom det videre fra Busquets.

Han blev spurgt om han glad for, at det er Athletic Club Bilbao der venter i finalen, fremfor Real Madrid. 'Vi er ligeglade med hvem vi møder. Vi skal ikke undervurdere Athletic, for de spillede en flot kamp og var den fortjente vinder (af semifinalen, red.). Det er en meget svær modstander. Vi tænker udelukkende på at spille vores eget spil, men vi møder et godt hold' var svaret.

.:FORSIDE:.