Sergio Busquets: 'Kollektivet betyder mest af alt'

Anders Lang Jensen - 13.09.21

// Busquets // Bayern München

Barca åbner Champions League-sæsonen med et opgør mod de tyske mestre fra Bayern München hjemme på Camp Nou. Midtbanemanden Sergio Busquets mødte pressen forud for kampen, og han ser frem til storkampen.

Den rutinerede midtbanespiller og hans holdkammerater skyder gruppespillet i gang med en hård kamp fra start, men Busquets og resten af holdet ser frem til at blive sendt i aktion.'Vi er meget ivrige efter at starte turneringen, og vi har en meget svær gruppe. Det bliver afgørende at få et godt resultat i første kamp, men vi ved, at der foran os står en rigtig stærk modstander, der har stor klasse i alle spillets facetter', lyder det fra Sergio Busquets forud for opgøret.

Busquets blev spurgt ind til betydningen af Messis afsked for Barcas chancer i denne sæsons udgave af Champions League, men han er optimistisk for holdets chancer:

'Vi er i begyndelsen af sæsonen, og vi skal vænne os til at spille uden Messi. Vi ved, at vi ikke har ham længere, men i nutidens fodbold betyder kollektivet mere end noget andet. Det så vi med Chelsea, der vandt turneringens sidste år', slutter han.

.:FORSIDE:.