Busquets: 'Vi er i et dybt hul og skal op'

FCBARCELONA.DK - 13.05.19

Det var en hudløs ærlig Sergio Busquets der udtalte sig efter kampen mod Getafe. Han erkendte, at han oplever en af de sværeste perioder i sin karriere og at det er svært at komme sig over skuffelsen mod Liverpool.

'Vi er hårdt ramt. Vi har før mistet en titel og har tabt kampe, men dette er det hårdeste slag jeg har oplevet. Det er svært for os alle, men sådan er denne sport. Vi skal komme videre sammen og vi har stadig en pokalfinale' indledte han.

'Det har været nogle hårde dage og vi ønskede at komme op af det dybe hul. Jeg ved ikke om det er den sværeste dag i min karriere, men det er helt sikkert en af dem. Vi er i et dybt hul som vi skal op af' fortsatte midtbanespilleren.

'Vi skulle se hvordan tilhængerne havde det og de viste deres utilfredshed. Senere gav de os deres støtte og det var fint. Det er ikke det bedste øjeblik for holdet eller for klubben' kom det fra ham.

Om kampen sagde han: 'Vi blev bedre som tiden gik og holdet gjorde det godt, specielt i anden halvleg. Vi fik lukket kampen med det andet mål'.

Han blev spurgt om der er behov for ændringer på holdet. 'Jeg mener man skal se på hele sæsonen og vurderer ud fra det. Det er svært at sige hvad der er bedst for klubben, men spillerne og trænerstaben står sammen. Når sæsonen er slut, er der nogle der beslutter hvad der er bedst' svarede han.

'Vi står foran en situation, hvor vi kan vinde 'el doblete' (mesterskab og pokal, red.) og det er kun sket otte gange tidligere. Vi skal fokusere på os selv og forberede os bedst muligt til pokalfinalen' afsluttede Busquets.

.:FORSIDE:.