fbpx
Annonce

Busquets: 'Vi er et langt mere komplet hold nu'

Anders Lang Jensen - 19.03.22

// Sergio Busquets

ps5 art


I morgen venter Real Madrid i El Clásico, når Barca skal en tur til Madrid i den vigtige kamp i ligaen. Barca-kaptajn Sergio Busquets ser et mandskab, der har forbedret sig markant under Xavi, og holdet er nu langt mere komplet.

Det har krævet meget arbejde for cheftræner Xavi siden hans ansættelse i slutningen af 2021, men den seneste periode har vist et forbedret Barca-hold, der leverer mere stabilt end de sidste par sæsoner. Meget er ændret på kort tid, mener Sergio Busquets.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Alt er blevet ændret - vores selvrespekt, mindset og selvtillid. En ny træner er ankommet og har lavet mange ændringer. Xavi har introduceret en filosofi, han har arbejdet på og med i mange år,' siger Sergio Busquets ifølge avisen Mundo Deportivo.

’Vi er et langt mere komplet hold nu. Vi gør mange ting rigtigt, og vi har i højere grad et kollektivt udtryk. Selvfølgelig har vi stadig langt igen, men det her er vejen at gå for os,' slutter anføreren.

Barca kommer ind til El Clásico uden nederlag i 12 kampe i La Liga, mens Real Madrid ikke har tabt i ligaen siden januar måned.

.:FORSIDE:.