fbpx

Busquets: 'Vi vil forbedre os lidt efter lidt'

Magnus Wind - 20.01.20

© Getty Images
// Sergio Busquets // Granada

Sergio Busquets udtalte sig efter Barcas 1-0 sejr over Granada søndag aften, og her sagde midtbanespilleren blandt andet, at holdet vil forbedre sig lidt efter lidt samt at søndagens præstation var solid. 

I et interview med Movistar efter sejren over Granada udtalte Sergio Busquets sig om holdets præstation i kampen. 'Følelsen er god, fordi vi var solide i både angrebet og forsvaret. Vi kontrollerede spillet og forsøgte at skabe nogle gode forbindelser, som vi lykkedes med. De stod meget dybt på banen og det var svært at finde den sidste og afgørende aflevering. Men jeg synes ,at vi spillede godt og jeg er sikker på, at vi vil forbedre os lidt for lidt'. 

Busquets blev også spurgt til sammenligningen mellem Valverde og Setién, men her var catalaneren dog lidt mere tilbageholdende. 'Vi skal ikke sammenligne. Hver træner har sin egen stil og hans måde at se fodbold på. Vi vil se hvad den nye træner forventer af os. Hvis vi begynder at sammenligne dem, så er det ligesom at tage den enes parti. Jeg er glad for hvad Ernesto gjorde og nu er jeg glad for Setién'.

'Bestyrelsen valgte at foretage en ændring og vi håber, at det vil blive positivt. Vi har stadig tid til at vinde alle de trofæer som vi kæmper for' sagde Busquets til slut.

.:FORSIDE:.