fbpx
Annonce

Busquets: 'Vi befinder os i en meget kritisk situation'

FCBARCELONA.DK - 30.09.21

// Sergio Busquets // Champions League // Benfica

Det var en særdeles skuffet Sergio Busquets, som efter det ydmygende nederlag på 3-0 til Benfica forsøgte at komme med forklaringer til pressen. Catalaneren erkendte, at man befinder sig i en meget kritisk situation.

Læs Barca-kaptajnens udtalelser her:

'Det er meget svært at forklare. Vi lukkede meget hurtigt et mål ind, men derudover synes jeg faktisk, at vi stod ret fint på banen. Vi skabte spillet og skabte chancer, men når man brænder chancer bliver man straffet. Jeg ved ikke om vi havde skud indenfor målrammen, men chancer skabte vi'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi forsøgte at presse fremad og angribe dem, men i stedet scorede de på kontraangreb. Deres to sidste mål kom på den måde og det er ikke godt nok. Kampene afgøres i de to felter og der var vi bare ikke skarpe nok'.

'Sandheden er, at vi befinder os i en meget kritisk situation. Det nemmeste ville være at fyre Ronald Koeman, men vi må som spillere tage ansvaret - især os som får spilletid'.

'Vi må altså ikke glemme, at vi kun har spillet to runder. Intet er afgjort. Nu skal vi se fremad og sørge for at vinde de to næste kampe mod Dynamo Kiev og så må vi se hvordan det ser ud herefter. Der er lang vej endnu og vi skal forsøge at være positive. Vi kan stadig kvalificere os'.

.:FORSIDE:.