fbpx
Annonce

Busquets ser ud til at slippe billigt efter knæskade

FCBARCELONA.DK - 16.11.20

© Getty Images
// Sergio Busquets

Der var gode nyheder til Busquets, da han i dag fik skannet sit venstre knæ, som han kom til skade med i fredags. Han misser Spaniens landskamp i morgen mod Tyskland og nok også kampen mod Atlético lørdag, men derefter ventes han klar.

Skanningen af Sergio Busquets knæ i dag i den spanske landsholdslejr i Sevilla bekræftede, at der kun er tale om en lettere forstrækning af ledbåndet i venstre knæ. Det meldte landsholdslægerne ud tidligere i dag.

De kom samtidig med den anbefaling, at landstræner Luis Enrique ikke sender Barca-spilleren i aktion i den ellers uhyre vigtige landskamp mod Tyskland i morgen aften.

Skaden gør samtidig Busquets tvivlsom til på lørdag mod Atlético Madrid, men det kan dog ikke helt afvises, at han når at blive klar til den svære udekamp. Det vil dog være noget risikabelt at forcere noget, specielt fordi Koeman har De Jong og Pjanic som pålidelige valg på den defensive midtbane.

Det var frygtet at der kunne gå op til tre uger inden at Busquets kunne spille igen, men med meldingen i dag tegner det altså til, at man snart ser ham i aktion.

.:FORSIDE:.