fbpx

Busquets: 'Real Madrid lykkedes med mere end os'

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.10.21

// Sergio Busquets // El Clásico // Real Madrid

Det var Sergio Busquets der stillede op til interview efter slutfløjt i søndagens nederlag i El Clásico. Her mente han, at Real Madrid gjorde det en smule bedre, men han lagde mere vægt på at se fremad og få Dembélé tilbage.

'Vi havde også vores chancer til at score, for eksempel med Ansu Fati. Jeg synes ikke vi spillede en dårlig kamp og vi fortjente ikke at tabe, men sådan er fodbold. Dem der scorer først har nemmere ved at vinde. Det var praktisk talt afgørende, at de scorede det første mål' sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han uddybede: 'I anden halvleg havde vi bolden mere, og havde mere kontrol, men det kostede os meget at forsøge at komme op i deres felt og skabe klare chancer. De forsvarede deres mål godt og de lykkedes med mere end vi gjorde' sagde han videre.

'Der var nogle kendelser fra dommeren jeg ikke var enig i, men jeg kan ikke ændre det. Generelt gjorde dommeren det godt. Der var kontroversielle kendelser, men jeg er ikke den rette til at tale om det' sagde han om dommerens præstation.

'Vi er lidt bagefter nu, men holdet vokser. Lad os se om vi kan få Dembélé tilbage. Der er stadig meget af ligaen tilbage, så vi må se om afstanden i tabellen bliver mindre' afsluttede holdets anfører interviewet efter kampen.

.:FORSIDE:.