Busquets og Vidal ude af returkampen mod Napoli

FCBARCELONA.DK - 26.02.20

© Getty Images

Som om Barca ikke forvejen må undvære nok spillere til skader ser det nu endnu værre ud til returkampen i Champions League mod Napoli den 18. marts. Her må catalanerne se bort fra Busquets og Vidal, som begge har karantæne.

I tirsdagens opgør mod Napoli vidste Sergio Busquets på forhånd, at han kun var et enkelt gult kort fra at få karantæne. Det gjorde dog ikke den store forskel, da catalaneren efter 49 minutter modtog et gult kort efter at have begået et hårdt frispark. Det gule kort udløser en spilledags karantæne og dermed går han glip af returkampen på Camp Nou.

Busquets er dog ikke den eneste spiller, som Barca må undvære. Arturo Vidal dummede sig nemlig også mod italienerne, da han i slutminutterne først begik et hårdt frispark. Kort efter fløj en Napoli-spiller op i hovedet på chileneren, som kvitterede ved at føre panden frem mod italienerens. Dommeren viste derfor Vidal to gule kort og et medfølgende rødt. Dermed er Vidal også ude af returkampen.

De to karantæner kan betyde, at Quique Setién måske kun har 12 førsteholdspillere til rådighed til returkmapen den 18. marts. Det er kun i tilfælde af, at nogle af de skadede spillere bliver meldt klar, at Barca-træneren vil have flere førsteholdspillere klar.

.:FORSIDE:.