Sergio Busquets med i ny spansk storsejr

Magnus Wind - 19.11.19

// Sergio Busquets // Spanien

Sergio Busquets var at finde i den spanske startopstilling, da Spanien mandag aften vandt med 5-0 over Rumænien i EM-kvalifikationen. Sergio Busquets bidrog blandt andet med en assist.

Hverken Spanien eller Rumænien havde noget at spille for, da de to mandskaber mødtes mandag aften, idet spanierne allerede havde vundet gruppen og udeholdet havde udspillet sin rolle i EM-kvalifikationen.

Ikke overraskende var det de spanske værter, som kom bedst fra start i kampen på Wanda Metropolitano i Madrid. Efter blot otte minutters spil stod Fabián Ruiz på det rette sted på det rette tidspunkt, og kunne sparke en returbold i nettet.

Efterefter så spanierne sig ikke tilbage, og da dommeren fløjtede til pause var stillingen 4-0, da Villarreal-angriber Gerard Moreno scorede to gange, inden rumænske Adrian Rus blev ufrivillig målscorer, da han ekspederede bolden i eget net.

Anden halveg blev en meget chancefattig omgang, da Spanien var tilfredse med føringen, mens Rumænien ikke evnede at byde hjemmeholdet op til dans. I kampens overtid cementerede spanierne sejren, da Mikel Oyarzabal, på assist af Sergio Busquets, scorede til slutresultatet 5-0.

Da Bilbao er blevet udvalgt som en af de 12 værtsbyer for sommerens EM-slutrunde, kan det spanske landshold se frem til at skulle spille et par kampe i Baskerlandet på San Mamés.