fbpx

Busquets: 'Ved ikke hvorfor VAR ikke reagerede'

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.12.19

© Getty Images
// Sergio Busquets // Real Sociedad

Busquets var en af de Barca-spillere der talte med pressen efter kampen mod Real Sociedad. Her var han tydeligvis ikke tilfreds med straffesparket dømt mod ham ligesom han kritiserede VAR for ikke at reagere i en lignende sitation med Piqué.

Real Sociedad scorede det første mål i kampen i går efter et straffe der blev begået mod Sergio Busquest efter han hev i en modspillers trøje, men catalaneren mente ikke, at det var nok til et straffespark. 'Hvis du sætter baren så lavt som ved det første straffespark, så skal der dømmes mange flere straffespark' indledte han.

Herefter kritiserede han det manglende straffespark mod Piqué i slutningen af kampen. 'VAR skulle være brugt i situationen med Piqué. Det var tydeligt der var straffe og jeg tror dommeren så hvad der skete, men han han ville ikke dømme det. Jeg ved ikke hvorfor VAR ikke reagerede. Jeg vil gerne have et svar fra dem, men det kommer nok ikke til at ske' lød det fra ham.

Busquets blev også bedt om at kommentere Griezmanns manglende fejring af hans mål til 1-1. 'Vi vidste det ville være en speciel kamp for Antoine på grund af hans fortid her. Han ville ikke fejre sit mål, hvilket vi respekterer, men for os var målet meget vigtigt og Griezmann gjorde det han skulle som sædvanlig. Hver dag bliver det bedre og forhåbentlig fortsætter det' sagde han til slut.

.:FORSIDE:.