fbpx
Annonce

Busquets: 'Jeg er stolt over mine 600 kampe for Barca'

FCBARCELONA.DK - 12.01.21

© Getty Images
// Sergio Busquets

Sergio Busquets rundede 600 kampe i lørdags, da Barca besejrede Granada med 4-0 og det gør ham tydeligvis stolt. I et interview med Barca TV udtrykker han samtidig optimisme omkring mulighederne i Supercuppen.

'Jeg er både glad og stolt over, at nå dette antal. Udover mig selv er der kun tre spillere der har nået det og de har alle betydet meget, både for Barca og for fodbolden' kommer der fra Sergio Busquets.

'Jeg er meget glad for min karriere og alt det jeg har oplevet i løbet af den. Jeg taknemmelig overfor alle de holdkammerater og stab, der har betydet, at jeg har kunne nyde alle disse kampe. Der kommer forhåbentlig mange flere' siger han videre.

Han bliver spurgt, hvilket højdepunkt han vil fremhæve. 'Det første mål vil altid være specielt og det kom i min debut i Champions League, det år hvor vi vandt The Treble. Det mål vil altid være specielt, både forbi det var mit første, men også det var medvirkende til, at vi vandt titler' er svaret.

Busquets sætter også ord på holdets skuffende start på sæsonen. 'Det har været en hård periode. Vi fik ikke de ønskede resultater i starten. Vi kom til mange chancer, men det kunne man ikke se på resultaterne og vi tabte efter nogle afgørende fejl' udtaler han.

'Nu er holdet meget mere solidt og vi har mere selvtillid. Vi skaber stadig chancer og målene går ind, hvilket gør det hele meget nemmere. Forhåbentlig kan vi fortsætte på samme måde og forbedre os lidt efter lidt som hold' fortsætter han.

Til sidst ser han frem mod den spanske Supercup. 'Vi har store forhåbninger, for som jeg sagde, er holdet inde i en positiv udvikling og det håber vi kan komme til udtryk i supercuppen, der består af to kampe. Vi er tæt på sæsonens første titel og vi glæder os til at kæmpe for det' afslutter Busquets.

.:FORSIDE:.