fbpx
Annonce

Busquets: 'Jeg er stolt over at have nået 594 kampe'

FCBARCELONA.DK - 17.12.20

© Getty Images
// Sergio Busquets

Da Sergio Busquets i går spillede mod Real Sociedad, var det hans officielle kamp nr. 594 for Barca. Dagen derpå reflekterer han over de mange kampe og det er tydeligt, at det er noget der betyder meget for ham.

Med sine 594 kampe overhaler Busquets klubikonet Carles Puyol, der nåede at spille 593 kampe for Barca, inden at et medtaget knæ satte en stopper for karrieren. Dermed indtager Busquets fjerdepladsen på listen over spillere med flest kampe for blau-grana, kun overgået af Andrés Iniesta med 674, Lionel Messi med 747 og Xavi Hernández med 767.

'Det er meget specielt at nå dette antal. Jeg har holdt med Barca siden jeg var lille. Det er min klub, verdens bedste' indleder han i en snak med Barca TV på træningsanlægget Ciutat Esportiva.

'At være i selskab med så betydningsfulde spillere i klubbens historie som Puyol, Iniesta, Messi og Xavi, er noget der gør mig stolt. Det gør mig rigtig glad. Det er en anerkenlde for alle de år jeg har været her. Det vil altid være en del af historien og jeg er meget glad' sagde Busquets videre.

Busquets har været en del af førsteholdet gennem 13 sæsoner, der samtidig har været den mest gloværdige periode i klubbens historie. Det er blevet til et hav af titler til catatalaneren, med tre Champions League og 8 mesterskaber som de mest betydningsfulde.

Busquets er noteret for 15 mål og 30 assist i sine 594 kampe indtil nu.

.:FORSIDE:.