fbpx
Annonce

Busquets, Gavi og Pedri blev valgt for tredje kamp i streg

Simon Arun Vrábel - 03.12.22

// Spanien // VM Qatar

topbar22

Da Spanien torsdag aften spillede den afgørende gruppekamp imod Japan valgte landstræner Luis Enrique for tredje kamp ud af tre mulige ved årets VM at starte med Barca-trioen Busquets, Gavi og Pedri på midtbanen.

Der var tre på stribe på den spanske midtbane, da holdopstillingen imod den vigtige gruppekamp imod Japan blev offentliggjort, for landstræner Luis Enrique viste den ultimative tillid til Barca-spillerne Sergio Busquets, Gavi og Pedri ved at give dem en plads i startopstillingen for tredje kamp i streg.

Barca har ved dette års VM hele syv spillere repræsenteret for Spanien og imens at det i sig selv er en flot bedrift, så betyder det ikke, at alle spillerne får spilletid på landsholdet. Især det spanske landshold har ved dette års VM en stærk trup med kompetente spillere på samtlige positioner. Især på midtbanen er Luis Enrique godt besat med en god kombination af unge og erfarne spillere, og udover Barca-trioen står Carlos Soler, Koke, Marcos Llorente og Rodri til rådighed.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er derfor den ultimative tillidserklæring, at Luis Enrique valgte at starte med de tre Barca-spillere for tredje kamp i streg, da holdet skulle spille den sidste gruppekamp, som afgjorde om spanierne gik videre fra gruppe E. At de tre Barca-spillere alle blev genvalgt var alligevel et flot skulderklap til de tre klubkammerater.

I den første kamp imod Costa Rica spillede Gavi hele kampen og derudover blev han noteret for sit første landsholdsmål. Pedri blev skiftet ud efter 57 minutter og Busquets efter 64 minutter ved stillingen 4-0. I holdets 1-1 kamp imod Tyskland var det så Gavi, som blev pillet ud efter 66 minutter imens Pedri og Sergio Busquets begge spillede samtlige 90 minutter for ”los rojos”.

Torsdag aften fik Pedri og Busquets igen fuld spilletid, imens Gavi blev skiftet ud for en anden Barca-spiller, nemlig Ansu Fati, efter 68 minutter. Spanien tabte noget overraskende kampen med 2-1 og det betyder, at det stærkt Barca-betonet landshold møder Marokko i ottendedelsfinalen, da man slutter på andenpladsen i gruppe E. Den kamp spilles den 6. december kl. 16.00.


.:FORSIDE:.