Busquets forsvarer Valverdes spillestil

FCBARCELONA.DK - 22.03.19

Barcas spillestil har været til debat de seneste dage efter kampen mod Betis for en uge siden, hvor Ernesto Valverde frivilligt overlod initiativet til andalusierne. I et interview er Busquets ude og forsvare den måde holdet spiller på.

'Alle hold ønsker at vinde og hver træner har sine ideer. Det vigtigste er, at man ved hvad man vil. Efter min mening har man de bedste muligheder for at vinde, hvis man kontrollerer og har bolden, men et hold kan ikke kun leve på, at have bolden. Man skal også gøre det godt defensivt og finde balancen mellem det offensive og defensive. Alle hold skal kunne klare at have det svært og være solide' kommer det fra ham.

'Jeg bryder mig ikke om at stå tilbage hele tiden og satse på omstillinger, men jo flere varianter du har, jo bedre og mere komplet hold har du. Så bliver det sværere for dine modstandere at forsvare sig og man får flere målchancer' fortsætter Sergio Busquets.

Dermed bakker han fuldt ud op om Valverdes mere pragmatiske stil, hvor han ikke tøver med at tilpasse holdets taktik efter dem Barca møder, akkurat som man så mod Betis. Her havde andalusierne bolden mest, men Barca vandt med 1-4.

.:FORSIDE:.