Busquets, Fati og Aleñá indledte træningen

FCBARCELONA.DK - 26.08.20


Selvom det først er på søndag at den nye sæson formelt indledes for Barcas vedkommende, mødte Sergio Busquets, Ansu Fati og Carles Aleñá frem til træning i dag. Måske det er ankomsten af Koeman, der fik dem til at afkorte ferien.

Trincao, Pedri, Matheus Fernandes, Rafinha, Wague, Miranda, Oriol Busquets og Martin Braithwaite har haft træningsbanen for sig selv den seneste uge, men i dag fik de selskab af Busquets, Fati og Aleñá.

Carles Aleñá skulle egentlig have indledt træningen for en uge siden, men han blev sendt i karantæne fordi han havde været i kontakt med den coronasmittede Jean-Clair Todibo.

Busquets og Fati kunne have holdt fri til på søndag, hvor spillerne møder frem til det obligatoriske lægetjek, inden træningen begynder mandag. De tre spillere valgte altså i stedet at afkorte ferien med nogle dage.

Martin Braithwaite var den første spiller fra førsteholdsstruppen der afkortede sin ferie. Måske flere spillere følger de kommende dage, for det handler for spillerne om, at overbevise holdet nye træner Ronald Koeman om, at de skal blive i klubben.

644x70

.:FORSIDE:.