fbpx

Busquets: 'Vores udtryk skal være bedre'

Anders Lang Jensen - 24.10.21

// Sergio Busquets // El Clásico

Søndag eftermiddag står der El Clásico på menuen, når Camp Nou lægger græs til den vigtige kamp. Der venter udover den historiske rivalisering også et opgør om vigtige point og Sergio Busquets øjner tre vigtige point.

Barca-kaptajnen ser frem til det spændende opgør, hvor en sejr vil give meget til holdet, men der skal forbedres en række ting, når modstanderen hedder Real Madrid

Artiklen fortsætter under annoncen


’En sejr vil give holdet et stort boost selvtillid og vil bringe os tættere på toppen af tabellen. Vi har ikke fået den start, vi håbede på, men vi er ikke så langt fra topholdene. Ligaen er en lang kamp og ikke en sprint' lyder det fra Sergio Busquets ifølge Movistar.

’Vi skal fokusere på os selv, og som hold har vi været for svingende i præstationerne. I vores sidste kamp mod Kiev var vi ikke overbevisende nok, og vores udtryk skal være meget bedre. Der er flere aspekter, vi skal forbedre og vi skal vise, vi er et hold, der vil kæmpe med om alle trofæer’ slutter han.

Barca kommer ind til kampen med en snæver 1-0-sejr over Dynamo Kiev, mens Real Madrid slog Shakhtar Donetsk med hele 5-0 i midtugens Champions League-kampe.

.:FORSIDE:.