Busquets kritiserer ledelsen for den smalle trup

FCBARCELONA.DK - 26.02.20

© Getty Images

Sergio Busquets er tydeligt ikke tilfreds med Barcas dispositioner i januar måneds transfervindue. Efter kampen mod Napoli beklagede han sig over, at truppen er så smal, at de mange skader gør det svært.

Busquets fik et gult kort i Napoli og har karantæne i returkampen om tre uger. Det samme har Arturo Vidal, der blev udvist. Dertil kommer skader hos Dembélé, Suárez, Alba og Sergi Roberto, og med en trup på kun 19 spillere, er Busquets ikke tilfreds med situationen.

'Semedo og jeg var opmærksomme på, at vi var i risikozonen. Så kom Vidals udvisning og det med Piqué, som vi håber er klar til returkampen. Vi skal se den i møde med dem vi har, men vi har en smal trup. Sådan har planlægningen desværre været. Vi har mange skader, men vi kæmper for det' udtalte han.

Herefter kommenterede han kampens forløb. 'Det var meget svært at finde plads i feltet, for de havde først en kæde med fire og foran en med seks spillere, men vi forsøgte. Deres mål kom i en uheldig situation og det havde vi ikke fortjent. Vi vidste at de ville åbne lidt mere op og så fik vi mere plads. Vi fik scoret og de blev efterhånden trætte' sagde han.

Til sidst glædede han sig over, at det lykkedes at spille 1-1. 'Vi har en smal trup og vi må være lidt kreative. Vi vil gerne skabe noget i feltet, men det kan nogle gange være  svært. Kampene skal modnes og vi skal vente på det rette øjeblik' afsluttede han.

.:FORSIDE:.