Busquets: 'Det var ikke vores bedste dag'

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.10.20

© Getty Images

Sergio Busquets var den første Barca-spiller til at kommentere nederlaget til Getafe. Det skete lige efter slutføjt, hvor han udtalte sig til spansk tv. Her forklarede catalaneren, at holdet ikke havde sin bedste dag.

'Om resultatet var fair eller ej - det ved jeg ikke, men det var ikke vores dag. Vi ønskede at gøre spillet flydende, men det kunne vi ikke. Da de kom foran, så var det mere svært for os. Det var ikke vores bedste dag' indledte Busquets.

Getafe fik et noget tvivlsom straffespark, men Busquets ville ikke give dommeren skylden for nederlaget. 'Kampen er slut og jeg vil ikke snakke om dommeren. Det var måske et straffe, men der er ikke nogen grund til at snakke yderligere om det' sagde han.

Den catalanske midtbanespiller kommenterede også Barcas taktik. 'Vi forsøgte at få spillet til at gå gennem Dembélé og Griezmann, men Getafe dækkede os godt op' tilføjede Busquets om kampen.

Busquets så også frem mod El Clásico. 'Før El Clásico er der en kamp i Champions League. Vi skal forsøge at rette vores fejl og være bedre. Vi skal tilføje tre point til kontoen kamp for kamp' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.