fbpx
Annonce

Busquets: 'Altid svært efter en landskampspause'

FCBARCELONA.DK - 02.10.22

// Sergio Busquets // Mallorca

Sergio Busquets var en af de spillere der gav en kommentar efter 0-1 sejren ude over Mallorca. Her glædede han sig over de tre point, men ærgrede sig over, at kampen ikke blev lukket med en scoring mere.

'Vi ville gerne være kommet mere foran, men vi vidste at det ville blive svært. Vi har det altid svært efter en landskampspause og i dag var ingen undtagelse. Det var farligt med en føring på kun ét mål, for så kunne de udligne på et enkelt angreb, men vi fik de tre point i sidste ende.' indledte Barcas anfører.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Mallorca lukkede rigtig godt af med to kæder med fem og fire spillere, men i anden halvleg mærkede man deres træthed. Alligevel kunne vi ikke score til 0-2. Derfor var der risiko for en enkelt målgivende pasning, selvom vi havde nogenlunde kontrol over det' fortsatte Busquets.

Til sidst var der ros til Ter Stegen, der havde et par afgørende aktioner i løbet af opgøret. 'Vi har en rigtig god målmand, men er også solide i defensiven. I dag slog han sin rekord og det fortsætter forhåbentligt, for det er godt for holdet. Han har startet sæsonen spektakulært' afsluttede Busquets om sin holdkammerat.

.:FORSIDE:.