Busquets bænket da Spanien blev klar til EM

FCBARCELONA.DK - 16.10.19

© Getty Images

Det var et spansk landshold uden en eneste Barca-spiller på banen i samtlige 90 minutter, der i går aftes sikrede Spanien EM-kvalifikation med en 1-1 kamp mod Sverige. Busquets så til fra bænken gennem hele kampen.

Barca dominerede på det spanske landshold i en årrække, da holdet vandt både EM og VM, men de tider er forbi. Sergio Busquets var den eneste Barca-spiller i den spanske landsholdstrup til udekampen mod Sverige og her blev han altså siddende på bænken i 90 minutter.

Blot et enkelt spansk point i Sverige ville indløse billetten til EM til sommer, men en scoring af Marcus Berg kort ind i anden halvleg så længe ud til, at sætte en stopper for det. Det fik Rodrigo dog lavet om på med en frelsende udligning i dommerens tillægstid.

For Barca er det en fin nyhed at Busquets ikke spillede, for så kommer han udhvilet hjem til Barcelona. Selv havde han helt sikkert havde foretrukket at være i aktion i den vigtige kamp.

Spanien mangler stadig at spille to kvalifikationskampe i november, begge på hjemmebane, hvor Malta og Romænien venter, men EM-deltagelsen er altså sikret.

.:FORSIDE:.