BREAKING: Nu kan Camp Nou endelig fyldes 100%

FCBARCELONA.DK - 12.10.21

// Camp Nou

Perfekt timing fort Barca! Med tre hjemmekampe i træk kom det i dag som en dejlig nyhed, at de catalanske myndigheder ophæver alle restriktioner i forbindelse med corona. Det betyder at Camp Nou igen kan fyldes 100%.

Det var ingen ringere end Cataloniens præsident Pere Aragonés der i dag meddelte, at alle restriktioner ved sportsbegivenheder bliver ophævet fra på fredag. Dermed er der ikke længere begrænsninger ved fremmødet på Camp Nou, hvilket ikke er sket siden corona brød ud i starten af marts måned 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen


For Barca det en rigtig god nyhed, ikke mindst fordi de næste tre kampe alle er hjemme på Camp Nou, hvor Valencia, Dynamo Kiev og Real Madrid kommer på besøg. Alle disse tre kampe er både vigtige og uhyre svære, så her vil opbakningen fra tilhængerne kunne få en betydning.

Specielt til El Clásico mod Real Madrid den 24. oktober må der forventes et stort fremmøde og tæt på fuldt hus, hvilke vil sige små 100.000 tilskuere. Det har man ventet længe på i Barcelona.

Også på det økonomiske område er der tale om en god nyhed, for nu kan der igen sælges billetter i fuldt omfang. Det vil være med til at rette økonomien op.

.:FORSIDE:.