fbpx

Breaking: Memphis og García ikke godkendt af La Liga

FCBARCELONA.DK - 14.08.21

© FC Barcelona
// La Liga // Eric Garcia // Depay

fcbshop3752

Højst uventet har La Liga her sent lørdag aften meldt ud, at de ikke har indskrevet Mamphis Depay og Eric García til ligaen. De er stadig ved at undersøge om Barca overholder ligaens økonomiske regler.

Det er i en pressemeddelelse at La Liga organisationen afviser, at de to Barca-spillere er blevet indskrevet i ligaen, som Barca ellers meddelte det i morges. Her er hvad La Liga skriver:

'I relation til udmeldingen denne morgen fra FC Barcelona omkring indskrivningen at spillerne Memphis Depay og Eric Garciá til La Liga, vil organisationen afklare følgende:

Dokumentationen for disse indskrivninger blev ikke sendt fra FC Barcelona på det tidspunkt man meldte det ud, men først i eftermiddags, efter at klubben havde adviseret La Liga om det. Dokumentationen er ved at blive gennemgået af La Liga for at fastslå om reglerne overholdes'.

Dermed er de to spillerne altså ikke blevet godkendt og derfor er det uvist om de må spille i morgen aften mod Real Sociedad. Det forventes at La Liga kommer med en definitiv udmelding søndag formiddag.

.:FORSIDE:.