Brasilien vandt Copa América efter 3-1 over Peru

FCBARCELONA.DK - 08.07.19

© Getty Images

Brasilien hentede den ventede sejr i Copa América, da de sent i aftes besejrede Peru med 3-1. Såvel Coutinho som Arthur var med fra start og sidstnævnte lagde op til et af de brasilianske mål.

De undertippede Peru forsøgte at overraske Brasilien med højt spil, men det varede kun et kvarter, inden at Everton bragte brasilianerne foran med 1-0.

Det var klart Brasilien der dominerede og kom til muligheder, men effektiviten foran mål svigtede. Blandt andet havde Coutinho et par forsøg der ikke var tæt på.

Det blev Brasilien straffet for lige inden pausen, da Peru fik straffespark. Det udnyttede de til en overraskende og ikke helt fortjent 1-1 udligning.

Brasilien tog dog hurtigt teten igen med en 2-1 scoring få minutter inde i anden halvleg. Det var Arthur der efter en god dribletur spillede videre til Gabriel Jesus, det sendte bolden i nettet.

Herfra lignede det en formsag fra brasilianerne, der sad på kampen og kom til flere chancer, men med 20 minutter tilbage fik Gabriel Jesus sit andet gule kort og måtte forlade banen.

Det lignede Perus mulighed for at komme ind i kampen, men Brasilien evnede at kontrollere spillet, så det aldrig blev rigtig spændende. I stedet gjorde Richarlison det til 3-1 i kampens sidste minut.

Dermed vandte Brasilien Copa América 2019 efter et opgør hvor Arthur spillede en flot kamp, mens Coutinho var mere anonym og blev taget ud et kvarter før tid.

.:FORSIDE:.