Braithwaite: 'Vasker ikke trøjen efter knus med Messi'

FCBARCELONA.DK - 22.02.20

© Getty Images

Det var en særdeles glad Martin Braithwaite, som efter lørdagens debut på Camp Nou mod Eibar mødte pressen. Her så han tilbage på sine første minutter i Barca-trøjen, som blandt andet bød på en assist.

Læs danskeren udtalelser her.

Debut for Barca:
'Jeg følte mig virkelig godt tilpas. Jeg er omgivet af fantastiske spillere og jeg forsøgte hele tiden at løbe og bevæge mig for at skabe plads, hvilket er min opgave. Mine holdkammerater fandt mig på banen. Det har været fantastisk - jeg er meget glad'.

Modtagelsen på Camp Nou:
'Det var meget specielt at blive hyldet ved min indskiftning - noget jeg kun tidligere har set ske for andre i TV. Hvordan de rejste sig op når nye spillere fik deres debut og nu er det lige pludselig meget det sker for. Det er helt utroligt at få sådan en velkomst fra tilhængerne. Jeg er stolt'.

Messi:
'Messi ønskede mig tillykke. Han er en fantastisk fyr. Han forsøgte hele tiden at sørge for, at jeg følte mig tilpas. Han søgte mig med sine afleveringer. Jeg kommer aldrig til at vaske min trøje efter det knus han gav mig. Jeg er meget glad for at kunne have givet ham en assist' sagde Braithwaite til slut.

Tæt på scoring:
'Ja, jeg var virkelig tæt på. Arthur fik dog scoret og jeg er glad på hans vegne. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at score mål i fremtiden, så jeg bliver bare ved med at arbejde hårdt'.

.:FORSIDE:.