fbpx
Annonce

Avis: Juventus presser hårdt på for Depay-køb

Anders Lang Jensen - 09.08.22

// Memphis Depay

Efter en aktiv transfersommer er Memphis Depay kommet en smule i overskud i Barca-offensiven, hvilket meget vel betyder et farvel til Camp Nou. Juventus presser på for at hente hollænderen, og det tegner til et permanent salg.

Memphis Depay er angiveligt klar til at forlade Barca denne sommer til fordel for italienske Juventus. Økonomisk kan Barca lave en fornuftig handel, der vil sikre klubben et ekstra råderum, men faktisk kan der også falde en transfersum.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport presser Juventus lige nu hårdt på for at hente Memphis Depay. Indtil videre har det lignet, at der ville blive tale om en lejeaftale med mulig købsoption, men italienerne er angiveligt klar til at købe Depay permanent – dog for mindre end 20 millioner euro.

Juventus er klar med en 2-årig kontrakt til Memphis Depay med en økonomisk pakke, der ligger et godt stykke over det han tjener i Barca. Parterne håber på at lukke handlen i denne uge, og et exit fra Camp Nou rykker altså særdeles tæt på for den hollandske angriber.

memphis6

.:FORSIDE:.