Martin Braithwaite træner stadig med i Leganés!

Magnus Wind - 19.02.20

Historien om Martin Braithwaites sensationelle skifte til Barca fortsætter. Onsdag formiddag blev danskeren spottet til træning med sine holdkammerater i Leganés og dermed kan spekulationerne om et skifte forsætte.

Efter at Barca fik lov af det spanske fodboldforbund til at hente en forstærkning til truppen, er danske Martin Braithwaite højst overraskende blevet rygtet kraftigt til den catalanske klub. Tirsdag lod meldningerne fra de spanske medier, at de to partnere var blevet enige om en kontrakt til 2023, og at Barca ville udløse angriberen frikøbsklausul på omkring 135 millioner kroner. 

Her onsdag formiddag var Braithwaite dog at finde på træningsbanen i Leganés sammen med resten af sine holdkammerater. Det spanske journalist Santi Duque, som overværede træningen, lagde et billede på Twitter af danskeren, der altså har en helt normal arbejdsdag. Dermed ser det ud til, at et skifte til Barca måske alligevel ikke er lige er på trapperne.

De lokale medier i Madrid hæfter sig ved, at danskeren fik sig en lang snak med sin træner Javier Aguirre ved træningen. Man ved ikke hvad de snakkede om, men spekulationerne går på, at Aguirre ønskede en status på Braithwaites situation.

Barca møder Eibar på lørdag klokken 16.00, mens Leganés tre timer tidligere spiller en vigtig bundkamp ude mod Celta Vigo. Så er spørgsmålet bare, hvilken af de to kampe der bliver med deltagelse af Martin Braithwaite.

 

.:FORSIDE:.