fbpx
Annonce

Travl landskampsaften set med Barca-briller

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.03.21

© Getty Images
// Sergio Busquets // Ter Stegen // Jordi Alba // Martin Braithwaite // Trincao // Dest // Pedri

Allerede i går kom flere af de 14 landsholdsspillere fra Barca i aktion og i aften kan det blive tilfældet for flere af dem. Her skal den danske Barca-angriber Martin Braithwaite blandt andet forsøge at sparke Danmark mod VM.

Martin Braithwaite er med i den danske landstræner Kasper Hjulmands trup til de kommende landskampe mod Israel, Moldova og Østrig. Den danske Barca-angriber har været en vigtig spiller for Danmark de seneste år, så han får nok en nøglerolle i aftenens landskamp.

Danmark spiller i aften klokken 18.00 på udebane mod Israel i VM-kvalifikationen. Her starter Braithwaite sandsynligvis inde for Danmark i angrebet. Derfor kan han få en afgørende rolle i at være med til at sparke Danmark med til VM næste år.

Det er ikke kun Braithwaite som måske kommer i aktion i aften. Også Alba, Busquets og Pedri spiller senere i aften for Spanien mod Grækenland klokken 20.45, også i VM-kvalifikationen. Ter Stegens Tyskland spiller på samme tidspunkt mod Island.

For det portugisiske U21 landshold kan Trincao også komme i kamp klokken 21.00, når han sammen med Portugal spiller mod Kroatien ved EM. Sergino Dest kan også komme i aktion for USA klokken 18.00 dansk tid, når han spiller venskabskamp mod Jamaica.

Der er dermed flere Barca-spillere at holde øje med i aftenens kampe. Den eneste af de Barca-spillere, som kan komme i spil i aften, som nok ikke får spilletid er Ter Stegen, der er andetvalg i det tyske mål bag Manuel Neuer, men ellers er der gode chancer for spilletid til Braithwaite, Alba, Busquets, Pedri, Trincao og Dest.

.:FORSIDE:.