Braithwaite ser ud til at starte mod Ferencvaros

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.12.20


I de to seneste kampe i træk er Martin Braithwaite startet inde for Barca i angrebet. Her har han nydt stor succes med tre mål og en assist. Danskeren ser også ud til at skulle starte inde mod Ferencvaros i aften i Champions League.

At Martin Braithwaite har spillet godt i de seneste to kampe er dog ikke den eneste årsag til, at han ser ud til at starte mod Ferencvaros. Barca har allerede kvalificeret sig til 1/8 finalerne, så det ligner en god mulighed at give mere spilletid til angriberen.

Barca har spillet mange kampe på det seneste og de fleste af catalanernes spillere har også spillet landskampe. Derfor ligner det en god mulighed at spare nogle af de etablerede spillere mod Ferencvaros og give Braithwaite endnu en plads fra start. Mulighederne er kun øget af, at Koeman har ladet Messi og Coutinho blive hjemme i Barcelona.

De catalanske sportsmedier har rygtet Braithwaite væk fra Barca i januar, men efter hans præstationer mod Dynamo Kiev og Osasuna er tonen begyndt at vende i det catalanske. Med en god præstation mod Ferencvaros vil det helt sikkert hjælpe på det endnu mere.

.:FORSIDE:.