fbpx

Braithwaite og Dest er tvivlsomme mod Bayern

FCBARCELONA.DK - 12.09.21

// Martin Braithwaite // Dest


Da Barcas spillere i går genoptog træningen efter landskampspausen, var det uden Braithwaite og Dest. De er begge plaget af skader og deres fravær i går gør dem tvivlsomme til kampen mod Bayern Mücnhen tirsdag aften.

Koeman ved endnu ikke om han råder over Braithwaite eller Dest til den svære og vigtige Champions League kamp tirsdag aften på Camp Nou, den første i gruppespillet.

Braithwaite pådrog sig en knæskade for to uger siden i opgøret mod Getafe og danskeren kom ikke i aktion i Danmarks tre landskampe. Han kæmper nu for at blive klar igen, men det er altså uvist hvornår det sker. Han var ganske vist på træningsbanen i går, men trænede for sig selv.

Dest forstuvede sin ene ankel i en landskamp for USA tidligere på ugen og det fraholdt ham fra at træne med i går. Her ligner det en tæt kamp mod uret for at blive klar til tirsdag.

Lykkes det ikke de to spillere at blive klar, må Koeman tænke på alternativer. Dest kan afløses af enten Sergi Roberto eller Mingueza, mens det ser sværere ud i angrebet, der i forvejen er ramt hårdt af skader.

Udover Braithwaite er også Dembélé, Agüero og Ansu Fati ude med skader og det betyder, at det reelt kun er Memphis Depay, Yusuf Demir og Luuk de Jong der er klar til at spille. Alle tre angribere er nye i klubben denne sæson.


.:FORSIDE:.