Braithwaite måtte igen se sig henvist til bænken

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.07.20

© Getty Images

I den catalanske presse var der op til kampen mod Real Valladolid spekulationer om hvorvidt Martin Braithwaite ville starte inde mod spanierne, da Setién så ud til at ville spare Suárez. Danskeren kom dog slet ikke på banen.

Ikke siden kampen mod Sevilla har Martin Braithwaite været med fra start. Her skuffede danskeren dog fælt og siden da har angriberen været henvist til bænken. Det skete også mod Vallodolid.

Mod Valladolid blev Braihwaite igen henvist til bænken, hvor han blev siddende hele kampen ligesom det var tilfældet mod Atlético Madrid og Leganés her efter corona-pausen.

I de sidste to kampe før kampen mod Valladolid var Braithwaite også henvist til bænken, men han kom ind i begge kampe som en sen indskifter. Mod Valladolid måtte han dog se hele kampen fra bænken.

Martin Braithwaite må derfor se i øjnene, at hans rolle har udviklet sig til at være reservespiller. Lige nu står han bagerst i køen når det kommer til spilletid. Messi, Suárez, Griezmann og Ansu Fati er foran ham.

På trods af at være bagerst i køen til spilletid lige nu, ser det ikke ud til, at det påvirker danskeren særlig meget. Han er klar over hans rolle og han accepterer den også.

For Braithwaite handler det nu om, at være klar når Setién giver ham chancen og så levere. Det er vejen tilbage for danskeren hvis han vil have mere spilletid. Der resterer tre kampe i La Liga, hvor han kan spille.

.:FORSIDE:.