fbpx

Braithwaite kan få comeback på torsdag i Bilbao

FCBARCELONA.DK - 17.01.22

// Martin BraithwaiteDet var midt i september sidste år at Martin Braithwaite blev opereret i venstre knæ og nu tyder alt på, at han endelig er klar til at spille igen. Måske han allerede får sit comeback på torsdag, når Barca spiller pokalkamp mod Bilbao.

Efter en lang og tålmodig genoptræning har man den seneste uge set Martin Braithwaite tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne. Han har endnu ikke fået lægernes klarmelding, men den danske angriber har trænet i fuldt omfang og det vidner om, at skaden snart er et overstået kapitel.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca spiller sin næste kamp på torsdag og her er det slet ikke umuligt, at den danske angriber kommer med i den trup, som Xavi vælger at tage med til Baskerlandet. Det må anses for udelukket at han starter inde, men nogle minutter i slutfasen kan det godt blive til, alt efter kampens forløb.

Braithwaite har brug for at komme langsomt i gang efter den lange pause og derfor må spilletiden forventes at blive sparsom i starten. Der er hård konkurrence om pladserne i front, efter at Ansu Fati og Memphis er meldt klar igen, samt at Ferran Torres er kommet til klubben. Derudover er der naturligvis Dembélé og Abde.

Hvis Xavi vurderer at det endnu er for tidligt at bruge Braithwaite på torsdag, kommer der en ny chance på søndag, når Barca gæster Baskerlandet igen, denne gang Deportivo Alavés i ligaen.

Martin Braithwaite er helt naturligt den angriber i truppen der er i dårligst kampform på grund af den lange pause, så vejen tilbage bliver svær. Det er dog ikke længe siden at danskeren udtrykte sig meget positivt om sin egen rolle på holdet under Xavi, så optimismen og selvtilliden fejler ingenting. Interviewet kan ses i videoen øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.