fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Jeg er ikke glad, hvis jeg ikke scorer'

FCBARCELONA.DK - 23.12.20

© Getty Images
// Valladolid // Martin Braithwaite

Martin Braithwaite scorede sit femte mål for Barca i denne sæson, da han gjorde det til 0-2 i kampen i går mod Valladolid. Efter kampen lagde han ikke skjul på, at det er afgørende for ham, at finde vej til netmaskerne.

Det var TV2 Sport der fangede Braithwaite til en kommentar efter indsatsen mod Valladolid, som Barca besejrede med med 0-3. Her blev danskeren spurgt, om han var glad for at have scoret igen for Barca.

'Selvfølgelig. Det er mit job at score mål. Jeg er ikke glad, hvis jeg spiller uden at score. Det vigtigste er sejren, men selvfølgelig handler det om at score og hjælpe holdet med at vinde, for hvis jeg scorer, og holdet ikke vinder, så betyder det ingenting' var hans svar.

Det var sjette ligakamp i træk at Braithwaite startede inde og i går var det to af verdens dyreste spillere, Philippe Coutinho og Antoine Griezmann, der fra bænken måtte se danskeren få spilletiden. Coutinho fik 10 minutter på banen, mens Griezmann slet ikke kom i aktion. At Braithwaite kan holde to verdensstjerner ude, vidner om stor tillid fra Ronald Koemans side.

.:FORSIDE:.