Braithwaite imponerede med to assists mod Elche

FCBARCELONA.DK - 25.02.21


Martin Braithwaite var onsdag tilbage i startopstillingen i hjemmekampen mod Elche og her takkede den danske angriber for chancen, da han stod for to flotte assists til henholdsvis Messi og Alba.

Braithwaite har ellers været gledet en smule væk fra fast spilletid på det seneste, men onsdag fik han igen chancen fra start, da catalanerne tog imod Elche. Efter en skuffende første halvleg kom der derimod bedre gang i spillet efter pausen, hvor Braithwaite fik en særdeles central rolle i Barcas sejr.

Først leverede han en fornem assist til Messi, da han modtog bolden fra argentineren og smart spillede den tilbage med hælen ved den første scoring. Senere var Braithwaite igen klar med et køligt overblik, da han efter en lang aflevering fra Messi modtog bolden ved bagerste stolpe, hvor han flot headede bolden på tværs til Alba, som sendte bolden i kassen.

Dermed blev det til en positiv oplevelse og en god præstation af Martin Braithwaite, som fik spillet sig et stykke tilbage i varmen på Camp Nou. Danskeren blev skiftet ud efter 75 minutter, hvor han blev erstattet af Griezmann.

.:FORSIDE:.