Braithwaite har bevist sig mod de store hold

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.02.20

© Getty Images

Tidligere i dag kunne El Mundo Deportivo noget overraskende fortælle, at danske Martin Braithwaite skulle være den foretrukne angriber til at erstatte Dembélé. Danskeren har da også allerede bevist sig på de store scener i La Liga.

Martin Braithwaite kom til Leganés i januar sidste år på en lejeaftale fra engelske Middelsbrough. I løbet af det første halve år nettede danskeren fem gange i La Liga og leverede fem assist mod hold som Real Madrid, Sevilla, Valencia, Rayo Vallecano og endda Barca.

Det er dermed en angriber, som har bevist sig på de helt store adresser i Spanien, som Barca er ude efter, da målene mod Real Madrid og Barca var på Santiago Bernabeu og på Camp Nou. De gode præstationer fik så Leganés til at købe Braithwaite sidste sommer.

I denne sæson har den 28-årige tidligere Esbjerg-spiller fortsat den gode form, hvilket har fået Eric Abidal til at spærre øjnene op for Martin Braithwaite. Hidtil er det blevet til seks mål og en assist i 24 kampe for den madrilenske klub.

Braithwaite har i denne sæson vist sin målfarlighed mod Murcia i Copa del Rey med to scoringer og med seks mål mod Valladolid, Espanyol, Alaves, Mallorca, Levante og Betis i ligaen. Danskeren scorede også det afgørende mål mod Irland, der sendte Danmark til EM til sommer.

fcbarcelona.dk forsøger at få en kommentar fra Martin Braithwaite vedrørende Mundo Deportivos historie om et skifte til Barca.

.:FORSIDE:.