Braithwaite greb ikke unik chance mod Sevilla

FCBARCELONA.DK - 20.06.20

© Getty Images

Det lignende en unik chance for Martin Braithwaite, da Quique Setién gav ham en plads i startopstillingen i topbraget mod Sevilla, men danskeren spillende en skuffende kamp og blev pillet ud efter en time.

Quique Setién holdt Braithwaite ude af tirsdagens kamp mod Leganés, for at have ham frisk til den svære udekamp mod Sevilla. Her fik den danske angriber en plads fra start på bekostning af den dyrt indkøbte Antoine Griezmann.

Det lignede et kæmpe skulderklap til Braithwaite, for kampen mod Sevilla er den sværeste Barca har spillet siden coronapausen. I sådan et opgør stiller man med det stærkest mulige hold, hvilket altså inkluderede Braithwaite fremfor Griezmann i Setiéns bog.

Det var en unik mulighed for at vise sig frem på den helt store scene i en svær kamp, men det gik hverken som Setién eller Braithwaite havde håbet. Danskeren var meget lidt på bolden og brugte meget tid på at forsvare, fremfor at angribe. Det var tydeligt, at han var udfordret af Sevillas Jesus Navas.

Braithwaite lykkedes ikke med sin kombinationer og afslutninger kom der heller nogen af. Det fik den konsekvens, at han blev pillet ud efter en times spil, efter en skuffende og anonym indsats.

Dommen i den catalanske og spansk sportspresse er da heller ikke til at tage fejl af. Her får Braithwaite nogle af de laveste karakterer blandt holdkammeraterne på Barcas hold.

Det var en gylden mulighed der glippe for Braithwaite, hvor han kunne have vist sig som et bedre valg end Griezmann, der stadig kæmper med at finde ind i Barcas spil. Havde danskeren spillet en flot kamp, ville han blive svær at komme udenom i de kommende kampe. Nu tegner det mere til den ventede reservetjans for trioen i front med Messi, Suárez og Griezmann.

.:FORSIDE:.