Braithwaite brillerede med to mål og en assist

FCBARCELONA.DK - 25.11.20

// Martin Braithwaite // Dynamo Kiev

Martin Braithwaite havde tirsdag en vaske ægte drømmeaften, da han var med i startopstillingen for Barca på udebane mod Dynamo Kiev i Champions League. Danskeren scorede to mål og stod også for en målgivende aflevering.

Tirsdag aften i Kiev kunne Martin Braithwaite glæde sig over, at han endelig fik en plads i startopstillingen for Barca. Og den danske landsholdspiller greb chancen og blev af mange udråbt til kampens spiller.

Efter en målløs første halvleg blev Braithwaite afgørende efter pausen. Først blev danskeren noteret for en assist, da amerikanske Sergino Dest scorede til 0-1 efter 52 minutter, og bare fem minutter senere tog Braithwaite sagen i egen hånd, da han dukkede op ved bagerste stolpe på et hjørnespark, hvor han sendte bolden over stregen.

Efter 69 minutter slog Braithwaite til igen. Danskeren modtog et indlæg i feltet, hvor han blev skubbet ned bagfra. De fleste troede, at Griezmann skulle tage straffesparket, men det blev i stedet danskeren selv, som udnyttede det sikkert.

Dermed blev det en fantastisk aften for Martin Braithwaite med to mål og en assist. Angriberen spillede hele kampen for Barca og fik slået fast, at Ronald Koeman måske bør overveje at give ham flere chancer i de kommende kampe.