fbpx

Braithwaite bliver ikke klar til landskamp tirsdag

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.09.21

// Martin Braithwaite


Braithwaite har været samlet med det danske landshold under denne landsholdssamling, selvom den danske angriber blev skadet i den seneste kamp mod Getafe, men Braithwaite når ikke at blive klar til tirsdagens landskamp.

I den seneste kamp mod Getafe udgik Braithwaite med en skade, men alligevel rejste han til Danmark for at være sammen med landsholdet. Håbet var, at han ville blive klar til landskampene mod Færøerne og Israel.

Braithwaite nåede ikke at blive klar til lørdagens landskamp mod Færøerne. Nu står det klart, at Barca-spilleren heller ikke er med mod Israel. 'I starten af ugen troede jeg på, at de (Braithwaite og Dolberg, red.) kunne blive klar, men det ser ikke godt ud for nogen af dem, for de har stadig nogle gener, og det er ikke realistisk med en kamp på tirsdag' sagde landstræner Kasper Hjulmand søndag ifølge TV2.

Dermed er Martin Braithwaite ikke kommet sig over sin knæskade, som han pådrog sig i anden halvleg mod Getafe den 29. august. Om Braithwaite bliver i Danmark for at se tirsdagens landskamp eller om han rejser direkte tilbage til Barcelona er endnu uvist.

Når Braithwaite vender tilbage til den catalanske hovedstad ventes lægerne i Barca at kigge på ham for at komme med en vurdering af hans skade og samtidig lægge en plan for en tilbagevenden til banen. Det lader ikke til at være en stor skade siden landsholdet arbejdede med at få Braithwaite klar til landskampene mod Færøerne og Israel.

.:FORSIDE:.