fbpx

Braithwaite bliver Barcas første januar-forstærkning

Anders Lang Jensen - 24.11.21

// Martin Braithwaite

instabar


Danske Martin Braithwaite blev opereret for sin knæskade den 16. september, og angriberen er godt i gang med sit forløb i kampen for at gøre comeback. Braithwaite vender tilbage til januar og giver dermed nyt blod til angrebet.

Barca arbejder på højtryk for at skabe luft i budgetterne til at give Xavi en forstærkning eller to til sit mandskab, men reelt er Barca sikret det, der minder om nyt blod til truppen. Martin Braithwaite forventes at afslutte sin skadespause på fire måneder i midten af januar og vender altså tilbage til Barca-mandskabet.Offensiven har været hårdt ramt af skader og er det stadigvæk. Xavi har alt andet end optimale forudsætninger for at sætte det stærkest mulige hold op, hvor fravær af navne som Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Sergio Agüero og Braithwaite selv har påvirket bredden betydeligt.

Den danske landsholdsangriber færdiggør efter alt at dømme sit genoptræningsforløb til januar, og hurtigt forventes Braithwaite igen at kunne vise sig frem for nytilkomne Xavi. Danskeren er uden tvivl sulten som aldrig før for at vise sit værd i Barca-trøjen, når han inden længe igen er tilbage i kampform.

.:FORSIDE:.