fbpx

Braida: 'Lautaro og Pjanic passer perfekt til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.05.20

© Getty Images
// Braida // Miralem Pjanic // Lautaro Martínez

Lautaro Martínez og Miralem Pjanic rygtes i stor til Barca i disse dage. Spørger man Barcas tidligere transferrådgiver Ariedo Braida, så mener han, at de to spillere passer perfekt til Barca.

'Jeg kan rigtig godt lide Lautaro Martínez. Han har meget kvalitet, talent og han scorer mål. Han har profilen til at spille for Barca. Han er meget god, er ung og han kan udvikle sig meget' siger Braida om den argentinske angriber ifølge Mundo Deportivo.

'Når det kommer til Pjanic, så har han profilen til at spille for Barca. Han er en spiller med samme profil som Xavi og Iniesta. Han er ikke ligesom Xavi og Iniesta, men han har det samme touch på bolden og han er meget intelligent. Han er meget god og laver få fejl. Pjanic og Lautaro passer perfekt til Barca' fortsætter Braida.

Braida knyttede også en kommentar til Arthur, som Juventus gerne vil have. 'Jeg har set i pressen, at Juve vil have Arthur, men jeg ved ikke om det kommer til at ske. Jeg er ikke overrasket over, at han indgår i forhandlingerne' lyder det til slut fra Braida.

.:FORSIDE:.