fbpx
Annonce

Bør Barca satse på Riqui Puig som Arthur-afløser?

Anders Lang Jensen - 25.06.20

© Getty Images
// Arthur

Rygterne omkring et stort salg af brasilianske Arthur Melo tager til og spørgsmålene omkring en eventuel midtbaneafløser er mange. Men La Masia-stortalentet Riqui Puig kan måske vise sig at være løsningen i fremtiden.

Rygterne om Arthur og Juventus er mange og ender brasilianeren med at skifte væk, skal der findes en løsning til midtbanepositionen.

Mens rygterne samtidig går på Barcas interesse i Juventus’ Miralem Pjanić, bør klubben måske kigge indad i truppen og finde den langsigtede erstatning internt blandt klubbens spillere. Riqui Puig leverede tirsdag aften et imponerende indhop i kampen mod Athletic Club, og det bør skabe et dilemma hos cheftræner Quique Setién og den sportslige ledelse.

Riqui Puig føler ikke, at han i sin tid på førsteholdet har fået nok af de chancer, han fortjener. Med en kommende transfertid med op til flere salg af midtbanefolk såsom netop Arthur, Arturo Vidal og Ivan Rakitic, vil klubben muligvis give en plads til den unge catalaner, med langt flere kampminutter end hidtil.

.:FORSIDE:.