fbpx

Bør Barca hente Ansu Fati hjem fra leje før tid?

Anders Lang Jensen - 12.12.23

© Getty Images
// Ansu Fati
 


Inden denne sæson blev Ansu Fati udlejet til Premier League-klubben Brighton for at få karrieren tilbage på sporet. Nu er han blevet skadet i tre måneder, og det må rejse spørgsmålet, om Barca skal hente ham hjem før tid.

Efter en noget haltende start på tiden i engelsk fodbold, formåede Ansu Fati i løbet af efteråret at finde fodfæste og fik en del spilletid i Brightons offensiv. For et par uger siden blev han dog lårskadet, og den vil holde ham på sidelinjen i tre måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Først til marts vil Ansu Fati være kampklar, og med offensivspillerens skadeshistorik kan der muligvis gå endnu længere, fordi man ikke vil forhaste hans comeback med nogen form for risiko. Den resterende del af sæsonen til foråret vil derfor være begrænset med Premier League, der slutter i maj.

Der vil derfor være gode argumenter for, at Ansu Fati kommer hjem til Barcelona før tid – måske endda snart. På den måde kan Barcas lægestab selv arbejde med Fati i hans genoptræning og dermed også arbejde frem mod starten på næste sæson, hvor Fati forhåbentligt kan få en rolle i Barca-truppen.

fati26

 

.:FORSIDE:.