Bør Barca gå efter at hente Eriksen til januar?

FCBARCELONA.DK - 04.12.19

© Getty Images

Rygterne om Christian Eriksens fremtid florerer livligt, hvor danskeren primært sættes i forbindelse med Real Madrid. Han har dog også været på blokken i Barcelona og spørgsmålet er, om han stadig er et emne.

Eriksens egenskaber som midtbanespiller har tidligere gjort ham til et emne på Camp Nou og der er ingen tvivl om, at catalanerne har været særdeles varme på danskeren, der dog stadig er at finde i Tottenham.

Her er det ikke lykkes for London-klubben at overbevise ham om en forlængelse og med kontraktudløb til sommer, vil det give mening at sælge ham her til januar, mens de stadig kan få noget for ham. På den engelske rygtebørs tales der om en mulig pris på 40 mio. euro, hvilket er langt under danskerens markedsværdi.

I Spanien sættes Eriksen specielt i forbindelse med Real Madrid, men måske Barca også burde melde sig ind i kampen og holde sig klar. Det er ellers ikke midtbanespillere der mangler i truppen, men det ændrer sig måske til januar. Kendsgerningen er nemlig, at såvel Rakitic, Aleñá og Vidal kan være på vej væk, af forskellige årsager.

Her kunne Eriksen være en både god og relativ billig erstatning og i Barcelona er der helt sikkert også mange der ville glæde sig over, at kunne nappe danskeren for næsen af Real Madrid.

.:FORSIDE:.