fbpx

Bologna meldes lune på Clément Lenglet

Peter Vyff - 09.07.24

// Clement Lenglet

Clément Lenglet er fortsat Barca-spiller, selvom ledelsen gør alt for at slippe af med forsvarsspilleren. Catalanerne kan derfor glæde sig over, at Bologna nu meldes interesserede, selvom hans høje lån er en stor forhindring for italienerne.

Selvom Clément Lenglet spillede en flot sæson hos Aston Villa, ønskede de ikke at beholde ham på en permament aftale, hvilket Barca ellers håbede på. Franskmanden er derfor at finde tilbage hos catalanerne, hvor han dog umiddelbart ingen fremtid har.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen gør derfor også alt hvad de kan for at sælge ham, men selvom flere klubber, såsom Napoli og et par stykker fra Saudi-Arabien, har udvist interesse, er endnu intet sket. Men ifølge avisen Sport, har Bologna nu meldt sig på banen, da italienerne ønsker at finde en erstatning for Riccardo Calafiori, der meldes tæt på et skifte til Arsenal.

Bologna har dog på nuværende tidspunkt svært ved at finde plads i lønbudgettet til franskmanden, selvom hans transferpris på fem-syv mio. euro ikke forventes at blive noget problem. Lenglet bliver derfor nødt til at sænke sit lønkrav, hvis skiftet skal blive en realitet, og ellers kan Barca i sidste ende blive nødsaget til at dække en del af lønnen i den resterende kontraktperiode.

Det er dog ikke noget catalanerne er interesserede i, da man netop ønsker at spare hans løn. Alt lader dog til at være op til franskmanden selv, og han skal derfor snart gøre op med sig selv, hvorvidt han vægter de sportslige eller de økonomiske aspekter højest.

Den 29-årige Lenglet har dog tidligere afvist at komme til det økonomiske attraktive Mellemøsten, og derfor kan et skifte til Bologna, der skal spille Champions League, virke interessant. Barca er dog med sikkerhed åbne overfor enhver mulighed for at komme af med forsvarsspilleren, hvis kontrakt først udløber i 2026.

lenglet24F

.:FORSIDE:.