Boateng: 'En stor ære at spille med verdens bedste'

FCBARCELONA.DK - 22.01.19

© Getty Images

Kevin-Prince Boateng blev tirsdag præsenteret som ny Barca-spiller og ved pressemødet udtalte angriberen blandt andet, at det bliver en stor ære at spille med verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi.

'Mange tak for modtagelsen. Jeg er meget glad for at være her og de sidste to dage har været fantastiske for mig. Jeg glæder mig til at spille sammen med holdet og være med til at vinde alle de titler, vi kæmper om. Det er en stor drøm for mig, som går i opfyldelse, og det er en kæmpe ære, at en klub som Barca vil have dig'.

'Jeg har endnu ikke talt med træneren, så jeg ved ikke så meget. Jeg er dog godt klar over, at jeg ikke skal starte inde, da man har de bedste spillere i verden på holdet. Jeg kommer for at hjælpe så godt jeg kan og når der er brug for det'.

'Det bliver en kæmpe ære at spille sammen med spillere som Suárez og Messi. Suárez er en af de bedste angribere i verden og Messi er den bedste af alle. Jeg har set i tv hvor fantastisk de spiller og derfor er det nu en kæmpe gave at skulle spille sammen med dem'.

'Fysisk er jeg i topform og i lørdags spillede jeg 90 minutter for Sassoulo. Jeg er klar til at spille lige så snart træneren ønsker det. Med min alder og i min situation er det et perfekt tidspunkt at spille som central angriber. Jeg går efter at gøre et godt stykke arbejde, så jeg kan blive i klubben til sommer. Mit ønske er at blive i Barca'.

'Den spanske liga er den bedste og stærkeste liga i verden. Det er her man spiller den bedste fodbold og her man har de bedste spillere. Det er en af grundene til, at jeg er her i dag'.

'Lionel Messi er den bedste i verden og den bedste nogensinde. Det viser han år efter år, og har gjort det de sidste 10 år' sagde Boateng til slut.

.:FORSIDE:.