Boateng bekræfter skifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 21.01.19

Getty

Adskillige medier afslørede mandag, at Barca anngiveligt henter den 31-årige angriber Kevin-Prince Boateng til klubben på en lejeaftale. Mandag aften bekræftede Boateng så fra lufthavnen i Italien, at han skal til Barca.

Selvom at der endnu ikke er blevet meldt noget officielt ud, så tyder alt på at Boateng meget snart trækker i Barca-trøjen. Mandag aften bekræftede han selv, at han skal til Barca.

'Jeg er meget taknemmelig overfor Sassoulo, fordi de har accepteret at lade mig rejse. Jeg er ked af at forlade klubben, men Barca er en unik mulighed for mig' sagde Boateng til Sky Sports.

Derefter blev angriberen spurgt til Real Madrid, som han tidligere i karrieren har erklæret sin sympati for. 'Du skal ikke spørge mig om Real Madrid. Jeg tænker kun på Barca og håber, at jeg kan score et mål i El Clásico på Bernabeu' lød det fra ghaneseren inden han steg ombord i flyveren med kurs mod Barcelona.

Boateng ankommer til Barcelona mandag aften og vil ifølge lokale medier gennemgå lægetjekket tirsdag formiddag, hvor han også vil blive præsenteret.

.:FORSIDE:.