Bliver det reserverne der skal afgøre ligaen?

FCBARCELONA.DK - 26.04.19

© Getty Images

Det kan meget vel blive et reservespækket mandskab som Valverde sender på banen lørdag mod Levante, selvom holdet står i den situation, at en sejr vil gøre dem til spanske mestre. Baggrunden er kampen mod Liverpool på onsdag.

Ernesto Valverde står i et svært dilemma til lørdagens kamp mod Levante, for på den ene side kan holdet afgøre mesterskabet, på den anden vil det være optimalt at spare spillere til kampen mod Liverpool.

Det er lidt grotesk at tænke, at en klub kan stå i den situation, at de ikke stiller med stærkest mulige formation i et opgør, hvor de kan vinde et mesterskab. Det kan ikke desto mindre blive tilfældet onsdag aften.

Kampen mod Liverpool fylder utroligt meget og den har Valverdes fulde fokus. Det så man i tirsdags mod Alavés, hvor Rakitic slet ikke var udtaget, mens Messi, Alba, Lenglet og Arthur startede på bænken. Det var et klart signal om, at kræfterne skal doceres, så alle er friske når Liverpool gæster Camp Nou på onsdag.

Derfor forventes det at noget lignende sker mod Levante. Spørgsmålet er nok mest, hvilke spillere der får en masse og ikke mindst hvor mange.

Derfor kan det meget vel blive reserverne, der skal skaffe holdet de tre point som gør dem til mestre.

.:FORSIDE:.