Betis tager kontakt til Barca for at beholde Aleñá

FCBARCELONA.DK - 17.05.20

© Getty Images

Betis Sevilla lejer Carles Aleñá for resten af sæsonen og her er de så tilfredse med Barca-spilleren, at de angiveligt allerede har taget konrakt til Barca for at forhandle om en forlængelse af aftalen, så den også gælder i næste sæson.

Efter skiftet til Betis i januars transfervindue, har Aleñá opnået den kontinuitet og fået den spilletid som han savnede i Barcelona og som fik ham til at tage til den andalusiske klub.

Forleden kommenterede han sine fremtidsplaner og her sagde han direkte, at han har det glimrende i Betis og at han ikke vil lukke døren for et muligt længere ophold.

Det kan meget vel blive aktuelt, for nu er der forlydender om, at Betis har taget kontakt til Barca, for at beholde den 22-årige midtbanespiller. Det skriver avisen Marca.

Der skulle udelukkende være tale om en indledende drøftelse. Barca er med stor sandsynlighed ikke indstillet på at tage nogen beslutning før denne sæson er færdigspillet og holdet til næste sæson skal sammensættes. Sikkert er det dog, at Betis meget gerne vil beholde catalaneren på en lejeaftale også i den kommende sæson.

.:FORSIDE:.