fbpx
Annonce

Betis har 7 tidligere Barca-spillere med til Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 07.11.20

© Getty Images
// Real Betis

Når Real Betis i eftermiddag gæster Camp Nou, bliver det med en hel del velkendte ansigter. Andalusierne har nemlig ikke færre end syv spillere i truppen, der har en fortid hos Barca, blandt dem Bravo, Tello og Bartra.

Hos Betis kan man godt lide spillere fra FC Barcelona. Det må være konklusionen når man der på deres spilletrup, for hele syv spillere har på et eller andet tidspunkt været hos blau-grana.

Blandt de største profiller er målmanden Claudio Bravo, der i 2016 tabte kampen til Ter Stegen i Barca-målet og som skiftede til Betis inden denne sæson, efter fire år i Manchester City.

Andre store profiler er Marc Bartra og Cristian Tello, der er blandt de bærende spillere hos Betis. Også Martin Montoya og Juan Miranda er velkendt af mange Barca-fans.

Derudover har Sanbria og Alex Moreno en fortid i Barca, uden at nå til førsteholdet. Sanabria kom til La Masia som 13-årig og nåede 10 kampe for Barca B, inden karrieren blev fortsat i andre klubber. Moreno havde en enkelt sæson i La Masia, hvor han spillede for Juvenil A, inden han blev sendt videre.

.:FORSIDE:.